• Victor Gustafsson

  Fastighetsmäklare
  E-post
  victor@vixfast.se
  Telefon
  073-0653922

  Victor har drivit eget företag sedan 2012 och har företagande i blodet då hans farfar John 1957 startade och drev Johns sport i centrala Mora under många år innan Victors far och farbröder senare tog vid och drev butiken vidare. Han började studera till fastighetsmäklare 2011 vid högskolan i Gävle och har sedan dess även avlagt en masterexamen i företagsekonomi (MBA) från Mittuniversitetet med inriktning affärsutveckling och finans.

  Vid sidan av studierna har ett stort fokus och engagemang för idrott alltid funnits. Inte minst för längdskidor och rullskidor där flera landslagsuppdrag har genomförts med ett VM-guld som främsta merit, samt flera VM-medaljer av andra valörer.

  Genom sina framgångar samt ett aktivt engagemang och driv inom klubbverksamhet har Victor fått förtroendet att vara ansiktet utåt för ett av Sveriges starkaste varumärken då han 2015 kröntes till kransmas för Vasaloppet, vilket är en stor ära i bygden.

  Genom sitt idrottande har Victor lärt sig att jobba utifrån högt uppsatta mål och därefter arbeta hårt för att uppnå dem. Han drivs av att göra affärer och att samtliga parter ska bli nöjda med resultatet, först då kan han själv bli nöjd.

  Victor är uppvuxen i Mora och bor numera både i Sälen och Mora, eftersom skidåkning och träning fortfarande är en stor del av hans liv är närhet till natur och fjäll betydelsefullt.

 • Annlouise Almqvist

  Mäklarassistent/administration
  E-post
  annlouise@vixfast.se